Posibilitate de plata prin card!

Contract dezinsectie

Blog Contract dezinsectie
Contract dezinsectie

In cazul persoanelor juridice (societati comerciale, ONG-uri, etc.) care detin un sediu/punct de lucru cu activitate, al asociatiilor de locatari/proprietari, al institutiilor publice, etc., este necesar, conform reglementarilor legislative, de un contract de prestari servicii (contract ddd sau contract dezinsectie) cu o firma specializata in controlul daunatorilor, cunoscuta si sub denumirea de firma ddd.

Acronimul “DDD” vine de la dezinsectie, dezinfectie, deratizare. Din punct de vedere legislativ, periodicitatea executarii serviciilor de dezinsectie si deratizare difera in functie de domeniul de activitate. In cazul personalor juridice care activeaza in domeniul alimentar sau sanitar, dezinsectia se executa ori de cate ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de o luna iar deratizarea, ori de cate ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de trei luni. In cazul celorlalte persoane juridice, dezinsectia se executa ori de cate ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de trei luni iar deratizarea, ori de cate ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de sase luni.

Ce trebuie sa luam in calcul atuci cand alegem o firma specializata in controlul daunatorilor cu care urmeaza sa semnam un contract ddd sau un contract dezinsectie?  In primul rand trebuie sa ne asiguram sa respectiva societate comerciala detine toate autorizatiile necesare pentru prestarea serviciilor, autorizatie din partea DSV, DSP, Politie, Mediu si, daca vorbim de o firma dezinsectie Bucuresti, autorizatie emisa de PMB. Pe langa aceste autorizatii, este recomandat ca respectiva firma sa detina si certificari europene prinvind calitatea serviciilor (certificate ISO). In al doilea rand, asigurati-va ca operatorii care executa serviciile, cunoscuti sub denumirea de agenti DDD, au certificarea necesara prestarii acestui tip de servicii.

29.12.2021 Andrei Varga
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept