Posibilitate de plata prin card!

Dezinfectie

Servicii Dezinfectie

Cum se face dezinfectia si cand este necesara?

Dezinfectia este procesul chimic care are ca rezultat distrugerea microorganismelor patogene sau nepatogene si inactivarea virusurilor aflate pe diverse suprafete sau in aeromicroflora.

Dezinfectia se realizeaza cu produse si substante chimice (biocide) autorizate/inregistrate, conform prevederilor legale in vigoare.

Dezinfectia este un serviciu care se realizeaza la cerere si ori de cate ori este nevoie.

Ecoprest presteaza servicii de dezinfectie prin urmatorele metode:

  • Nebulizare la rece prin tehnologia ULV (ultra low volume)
  • Pulverizarea reziduala a biocidelor pe suprafete
  • Stergerea mecanica a suprafetelor cu solutii dezinfectante

Tehnologia pe care o utilizam cel mai des in procesul de dezinfectie este tehnologia “ultra low volume” ce se realizeaza cu ajutorul generatoarelor ULV. Aceste dispozitive permit pulverizarea puternica a biocidului, cu volum ultra redus, asigurand raspandirea substantei in particule fine (dimensiuni de 5-10 microni) si o eficienta si siguranta mai mare a substantei de pulverizare in zona vizata.

Timpul de actiune (contact) al fiecarui biocid (timpul de distrugere a bacteriilor/sporilor sau inactivare a virusurilor) variaza in functie de microorganismul vizat, pentru fiecare operatiune de dezinfectie se va respecta timpul de contact precizat in aviz sau in fisa tehnica a biocidului.

Dilutia biocidelor se face conform fiselor tehnice sau avizelor, fiind respectata concentratia pentru fiecare specie de microorganism.

Cere o oferta de pret!

Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept