Posibilitate de plata prin card!

Contract dezinfectie

Blog Contract dezinfectie
Contract dezinfectie

Din punct de vedere legislativ, nu exista o reglementare privind periodicitatea pentru executarea serviciilor de dezinfectie in baza unui contract dezinfectie. Aceasta operatiune se executa ori de cate ori este nevoie, in urma aparitiei unui focar de boala.

Avand in vedere situatia actuala, pentru o buna desfasurare a activitatii, va recomandam semnarea unui contract dezinfectie, in baza caruia sa se execute periodic servicii profesionale de dezinfectie, mai ales in spatiile tranzitate de multe persoane.

Pentru eliminarea sau micsorarea riscului de imbolnavire cu noul virus, SARS-CoV-2, in functie de specifiul activitatii, va recomandam executarea operatiunii de dezinfectie zilnic sau, cel putin, saptamanal.

Dezinfectia se poate executa prin stergere, nebulizare umeda si nebulizare uscata. In functie de produsul biocid (dezinfectant) utilizat, dezinfectia poate avea efect virucid, fungicid, levuricid, bactericid si sporicid. Ca si in cazul serviciilor de dezinsectie si deratizare, in momentul semnarii unui contract dezinfectie, alegeti o firma prestatoare de servicii specializata si autorizata de organismele de reglementare si control din domeniu.

30.12.2021 Gabriela Gheorghe
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept