Posibilitate de plata prin card!

Contract DDD

Blog Contract DDD
Contract DDD

Contractul pentru furnizarea serviciilor de deratizare, dezinfectie, dezinsectie (contract DDD) reprezinta un act oficial prin care prestatorul il asigura pe beneficiar ca toate normele si regulile stabilite sunt respectate, si in acelasi timp garanteaza servicii calitative cu rezultate ce se mentin pe termen lung. Serviciile oferite pentru deratizare, dezinsectie, dezinfectie sunt conforme cu reglementarile legale, iar respectarea acestora este foarte importanta. De regula, aceste servicii au un contract stabilit pentru o perioada anume, si se realizeaza indiferent de statutul solicitantului (persoana fizica, persoana juridica). Este de asemenea foarte important de specificat in contractul de DDD ce tratamente se efectueaza si la ce perioada. Pot fi evenimente lunare sau trimestriale, in functie de serviciul solicitat de catre beneficiar.

Companiile prestatoare de servicii de deratizare, dezinfectie, dezinsectie isi desfasoara activitatile conform clauzelor stipulate in contractul de DDD, de aceea este important sa existe in contract toti pasii parcursi pana la finalitate.

Lupta impotriva agentilor patogeni are propriile sale caracteristici. Este inclus in grupul de masuri obligatorii pentru majoritatea domeniilor de activitate economica. Contractul pentru furnizarea de servicii de dezinfectie prevede distrugerea infectiilor virale, a microbilor si bacteriilor patogene, elimina leziunile fungice, neutralizeaza alergenii si mirosurile neplacute. Pentru a realiza acest lucru trebuie utilizate produse chimice. Aceste substante sunt atestate de normele aflate in vigoare si sunt pastrate in recipienti corespunzatori pentru a asigura o transportare si manipualre a acestora in siguranta.

Daunatorii de tip rozatoare sunt cei mai periculosi purtatori de boli mortale. Chiar daca nu exista urme ca s-ar afla intr-o camera, echipa de DDD efectueaza controlul profilactic al rozatoarelor, iar aici ne referim la spatii rezidentiale, centrele comerciale, companiile industriale si spatiile de depozitare.

Contract deratizare, dezinfectie, dezinsectie

Atunci cand se incheie un contract din timp cu o companie de deratizare, dezinfectie, dezinsectie se poate pastra si mentine sediul de lucru intr-o forma adecvata. Combaterea daunatorilor in acest caz are loc fara a atrage servicii suplimentare.

Insectele precum gandaci, purici, capuse, muste, tantari sunt considerate insecte periculoase, care iti pot afecta sanatatea, dar si starea psihica deoarece reprezinta o fobie des intalnita printre oameni. Este recomandat sa se efectueze tratamente trimestriale de dezinsectie, atat in ​​case private, cat si in spatiile publice, cu un contract de deratizare, dezinfectie, dezinsectie adecvat. Dezinsectia trebuie efectuata numai de catre profesionisti, deoarece substantele din comert pot fi ineficiente in cazul unei infestatii masive.

Contractul de dezinsectie ofera beneficiarului garantia ca zona este exterminata de insecte, incaperile sunt curatate si sunt utilizate substante si tehnici moderne de exterminare.

Cu un contract de DDD poti avea linistea si siguranta ca problema este rezolvata de catre profesionisti, iar familia sau afacerea ta sunt in siguranta si protejate de insect, rozatoare si infectii virale.

23.03.2021 Mihai Cretu
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept