Posibilitate de plata prin card!

Firma dezinsectie Bucuresti

Blog Firma dezinsectie Bucuresti
Firma dezinsectie Bucuresti

Serviciile de dezinsectie sunt necesare pentru a combate si pentru a preveni infestarea cu daunatori.

Alegeti o companie autorizata de toate organismele de reglementare si control din domeniu.

Ecoprest este o firma de dezinsectie autorizata sa efectueze toate tipurile de tratamente pentru controlul daunatorilor. Deci, putem certifica oficial toate serviciile pe care le desfasuram, astfel incat unitatile in care aplicam tratamente de control ale daunatorilor sa poata respecta reglementarile si obligatiile de dezinsectie, reglementate prin Ordinul ANRSC Nr. 82/2015.

Cand e necesara dezinsectia?

Serviciul de dezinsectie este necesar cand mediul susceptibil la tratament a trecut, trece sau poate trece printr-o situatie care creste riscul prezentei insectelor. Dezinsectia trebuie efectuata pentru a preveni, mentine sau corecta incarcarea acestor daunatori. dintr-o anumita locatie

Ecoprest este o firma de dezinsectie ce poate efectua actiuni bazate pe specificul locatiei si gradul de infestare Actiuni preventive si de intretinere, in zone care necesita o igiena exhaustiva, fie datorita caracteristicilor locului (industria alimentara, hoteluri, restaurante etc.) unde acest serviciu de dezinsectie este foarte important (obligatoriu este in cazul tuturor persoanelor juridice), fie din cauza unei situatii exceptionale precum o infestatie.

Cum desfasuram serviciile de dezinsectie?

Ecoprest isi efectueaza tratamentele de dezinsectie utilizand produse biocide autorizate avizate de autoritatile europene si de la nivel national, care sunt eficiente si sigure pentru oameni si nu prezinta risc toxic.

Unde este ideal sa efectuati tratamente de dezinsectie?

Serviciile de dezinsectie sunt necesare pentru toate domeniile de activitate, cu atat mai mult pentru industria alimentara, pentru sectorul turistic (hoteluri, restaurante, case de vacanta, pensiuni), pentru sectorul sanitar (spitale, centre de ingrijire primara, centre de pediatrie, clinici private, stomatologii) , unitati cu un aflux mare de public (centre comerciale, magazine de imbracaminte, parfumerie, saloane de infrumusetare si coafuri, banci, proprietati imobiliare), zone de agrement (locuri de joaca, parcuri tematice, muzee, cinematografe, teatre), scoli (scoli, crese, centre de formare profesionala, academii), zone industriale (cladiri industriale, centre de productie, centre logistice, fabrici), centre administrative (birouri, birouri notariale, firme de avocatura, birouri de consultanta), transport (barci, autobuze, taxiuri, ambulante, flote de livrare), centre de ingrijire a persoanelor varstnice (resedinte, camin de batrani, centre de agrement pentru batrani), printre altele. Bineinteles, acest serviciu poate fi oferit oricarei persoane juridice, astfel incat personalul propriu cat si clientii si vizitatorii sa fie intr-un mediu curat si sigur.

Serviciul de dezinsectie este ideal si pentru caminul dumneavoastra. Indiferent de anotimp, este important sa pastrati daunatorii in afara casei pe tot parcursul anului. Si pastrarea lor departe de casa nu este un lucru ce se rezolva cu un singur pas. De aceea, specialistii nostri in combaterea daunatorilor ofera protectie personalizata, sustinuta de stiinta, pentru a scapa casa de daunatori pe tot parcursul anului.

Indiferent de situatia cu care te confrunti, te poti baza pe o firma de dezinsectie autorizata sa iti asigure un spatiu curat si sigur.

17.05.2021 Mihai Cretu
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept