Posibilitate de plata prin card!

Firma dezinsectie gandaci Bucuresti

Blog Firma dezinsectie gandaci Bucuresti
Firma dezinsectie gandaci Bucuresti

Sa impartim locuinta cu familia si prietenii este un lucru grozav, insa cand vizitatorii taratori nedoriti profita de ospitalitatea noastra, totul se transforma in dezgust.

Gandacii sunt unii dintre cei mai populari daunatori ai gospodariilor noastre. Cei mai comuni gandaci din tara noastra sunt gandacul negru de canalizare, gandacul rosu de bucatarie, si gandacul german. Acesta din urma prefera sursele de apa si umezeala mare si din pacate poate si sa zboare deoarece prezinta o pereche de aripi, insa acest lucru se intampla rar.

Gandacii intra in case  in cautare de hrana, apa si adapost. Odata ce au infestat o zona, se pot inmulti rapid, reprezentand o amenintare pentru confortul si sanatatea dumneavoastra. Este foarte important sa evitam aparitia unei infestari si putem face acest lucru apeland la o firma dezinsectie gandaci. Expertii din domeniul dezinsectiei sunt instruiti in a folosi insecticidele, care, daca nu sunt manipulate corect se pot produce accidente, si pot elabora un plan pentru combaterea infestarii.

Gandacii sunt purtatorii unui numar foarte mare de bacterii,viermi parazitari si multi alti agenti patogeni umani. Studiile recente au aratat ca gandacii pot agrava alergiile si astmul in special la copii si la persoanele care traiesc in orase aglomerate.

In cazul aparitiei unei infestari este indicat sa contractati cat mai repede o firma deinsectie gandaci, care vor inspecta toata casa, vor urmai semenle infestarii si anume:

  • excrementele gandacilor - acestea sunt vizibile pe diverse obiecte cum ar fi interiorul mobilei de bucatarie, sertare, dulapuri si sunt de culoare negru, mici si punctiforme
  • ouale (ootecile) gandacilor pot fi vizibile in locuri ferite si ascunse, au dimensiunea unui bob de fasole, sunt alungite si au culoare maro-negru
  • aparitia gandacilor pe timpul noptii

In general, gandacii sunt insecte nocturne, gandacul negru de canalizare si gandacul german se vor gasi in bai, canale, pivnite, subsoluri, diverse locuri intunecate si cu umiditete, iar gandacul rosu de bucatarie prefera unitatile de preparare a mancarii-bucatariile restaurantelor, fiind atrasi de resturile alimentare.
Pentru a preveni aparitia gandacilor trebuie sa se tina cont de urmatoarele:
curatenia este cea mai buna preventie, nu se vor lasa vase nespalate prea mult timp, gunoiul se va arunca zilnic, nu se vor lasa resturi de mancare pe jos,

  • in bucatarie se va pastra curatenia,
  • limitati locul unde mancati, limitati consumul de alimente intr-o singura camera,
  • pastrati toate alimentele in recipiente sigilate
  • este recomandata aspirarea podelelor cat mai des cu putinta,
  • sigilati toate fisurile si crapaturile locuintei.

Insecticidele pe care o firma dezinsectie gandaci le foloseste sunt produse profesionale, sigure si avizate, testate, si mult mai concentrate decat cele puse la dispozitie populatie.

O firma dezinsectie gandaci din Bucuresti va face o evaluare corecta si poate stabili un plan corespunzator gradului de infestare existent.

27.05.2021 Mihai Cretu
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept