Posibilitate de plata prin card!

Dezinsectie Deratizare Comercial

Servicii Dezinsectie Deratizare Comercial

Orice operator economic, indiferent de domeniul de activitate, are obligatia legislativa de a incheia un contract de prestari servicii DDD (contract dezinsectie, contract deratizare, contract dezinfectie) cu o societate autorizata. Acest contract va fi verificat in cazul unui control din partea D.S.V., D.S.P., politiei locale, A.N.P.C., si nu numai. De asemenea, acest tip de contract va fi solicitat de catre organele abilitate pentru autorizarea punctului de lucru.

Pe langa operatorii/entitatile juridice cu profil economic, obligativitatea legislativa cu privire la incheierea unui contract dezinsectie si contract deratizare se aplica si institutiilor publice, ONG-urilor si asociatiilor de proprietari.

In cazul afacerilor din domeniul alimentar, dezinsectia trebuie efectuata lunar si ori de cate ori este nevoie, in cazul apartiei unui focar. Deratizarea se executa ori de cate ori este nevoie, dar nu la intervale mai mari de 3 luni. Pentru societatile comerciale cu activitate in sectorul nonalimentar, dezinsectia si deratizarea se fac ori de cate ori este nevoie dar nu la intervale mai mari de 3, respectiv 6 luni.

Pentru a face diferenta dintre contract dezinsectie si contract deratizare trebuie sa mentionam ca dezinsectia este activitatea de control a insectelor, in timp ce deratizarea este activitatea de control a rozatoarelor.

Insectele zburatoare sunt un pericol purtator de boli, transportand o multimie de agenti patogeni periculosi. Fiecare are potentialul sa contamineze alimentele pe care le mancam, punandu-ne viata in risc. Acestea traiesc si se inmultesc in conditii mizere si sunt extrem de mobile.

Controlul acestor pericole este esential oriunde sunt prezente alimente, de la unitati de prepare ale alimentelor pana la locuri unde se serveste masa si alte zone sensibile.

Un studiu recent al Pest Control Operators a aratat ca insectele zburatoare reprezinta un risc mai mare pentru siguranta alimentelor decat o fac gandacii, sobolanii si soarecii la un loc.

Controlul insectelor zburatoare este o cerinta legala in toate restaurantele, zonele de productie si ambalare a alimentelor, reprezentand un capitol important din cadrul HACCP.

Serviciile de control al daunatorilor, pe care le prestam respectand cu strictete procedurile operationale interne, sunt conforme cu toate standardele de certificare din domeniul sigurantei alimentare si nu numai.

Cere o oferta de pret!    Calculeaza costul

BRC haccp ifs SQF aib fssc global
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept