Posibilitate de plata prin card!

Servicii profesionale de curatenie

Servicii Servicii profesionale de curatenie

Fie ca vorbim despre un spatiu comercial, birou sau locuinta dumneavoastra, stim ca exista o reticienta in a permite accesul unui strain pentru a face curatenie. Aceasta reticienta are la baza anumite temeri precum: calitatea slaba a serviciilor, riscul ca angajatii firmei sa va strice/deterioreze obiectele personale sau, mai rau, sa fure din locuinta/spatiul dumneavoastra.

Pentru a evita astfel de situatii, toti agentii nostrii de curatenie isi desfasoara activitatea respectand cu strictete procedurile de lucru. Fiecare coordonator de echipa inspecteaza locatia la finalul procesului de curatenie si intocmeste un proces verbal privind calitatea serviciilor receptionate de catre client. Pe langa aceste aspecte detinem polita de asigurare pentru raspunderea civila generala fata de terti.

Filmop Tenzi Kiehl Tennant Company Vermop Vileda Hygiene Activities In All Spaces
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept