Posibilitate de plata prin card!

Cum am scapat de plosnite!

Blog Cum am scapat de plosnite!
Cum am scapat de plosnite!

“Acum cateva luni am avut neplacerea de a ne confrunta cu plosnitele de pat. A durat destul de mult pana ne-am lamurit care este problema pentru ca nu auzisem niciodata de asa ceva. Initial am crezut ca urmele de muscaturi de pe maini erau de la tantari si nu am dat prea mare importanta dar, nu dupa mult timp, toti membrii familiei erau plini de aceste bubite. Am mers la dermatolog si abia atunci am realizat cu ce avem de-a face. Nu credeam ca o sa spun asta dar, intr-un final, am scapat de plosnite.

Am cumparat dintr-o farmacie veterinara doua insecticide cu care am tot dat prin casa dar dupa 2-3 zile apareau iar, deja devenise un cosmar pentru ca de fiecare data cand ne punem in pat si stingeam lumina parca simtem ceva mergand pe noi. In momentul acela am hotarat sa apelam la o firma profesionala de deratizare. Am cautat pe google o firma, i-am sunat si ne-am programat pentru a doua zi. Au venit cu o pompa si au pulverizat prin toata casa, mai ales pe la pat si canapea urmand sa revina dupa doua saptamani pentru repetare. Dupa ce am facut cele doua dezinsectii, a fost bine cam o saptamana, nu am mai vazut nimic. Din pacate, au reaparut si de data aceasta. Deja ajunsesem in pragul disperarii. La recomandarea unei vecine, din apartamentul careia se pare ca au venit plosnitele si la noi, i-am sunat pe cei de la Ecoprest. Eram destul de sceptic pentru ca deja trecusem printr-o experienta cu o firma de deratizare fara sa am succes. Le-am povestit situatia si mi-au recomandat sa fac un fel de tratament combinat, mai exact au venit si au inspectat casa inainte sa se apuce de treaba, au tratat cu un aparat cu abur puternic patul, canapeaua si fotoliile (aici au gasit cuiburi si oua de plosnite), au pulverizat cu o pompa prin casa si au folosit si un aparat cu care au nebulizat.

Totul a durat cam doua ore si, desi pretul a fost putin mai mare decat la prima firma, a meritat din plin pentru ca inca din prima seara s-au vazut rezultatele, a fost prima noapte in care am putut dormi linistiti dupa foarte mult timp. Am repetat operatiunea cam la o saptamana. De atunci nu am vazut nici o plosnita, nici o urma pe asternuturi si nici nu am mai fost ciupiti, am scapat de plosnite.”

Povestea apartine unuia dintre clientii nostri, Marian S, care a tinut sa ne ofere o recenzie in care sa detalieze intreaga experienta pe care a avut-o si cum a scapat de plosnitele de pat.

19.02.2023 Marian S
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept