Posibilitate de plata prin card!

Gandac

Se spune adesea ca gandacii rosii de bucatarie sunt atat de rezistenti incat pot supravietui unei explozii nucleare. Asadar, daca acestia ajung sa patrunda in locuinte, cu greu se va scapa de ei. De aceea,este bine sa luam masuri inca de la primul gandac vazut deoarece acestia se inmultesc rapid. Aceste insecte pot transmite boli grave la om , corpurile lor sunt purtatoare de bacterii care provoaca toxiinfectii alimentare, ne pot infesta cu hepatita A si cu multe alte virusuri riscante pentru sanatatea noastra.

Mai mult de atat, saliva, excrementele si microorganismele rezultate in urma descompunerii corpului gandacilor produc alergii si sporesc severitatea astmului bronsic.

Gandacii de bucatarie transmit viermi parazitari iar simptome precum diaree, crampe abdominale, scaun cu sange pot sa apara. Cei mai vulnerabili sunt copiii. Teama patologica de gandaci poate produce o stare de teroare (fobie) si psihoze la unii oameni.

De cele mai multe ori prezenta gandacilor de bucatarie este asociata cu prezenta mizeriei si a resturilor alimentare. Foarte adevarat, insa exista si exceptii. Casele noi, curate, pot fi si ele invadate de gandacii aflati in cautare de hrana. Ei pot veni pe gaurile din jurul tevilor, aerisiri, sau orice alta zona prin care se comunica cu vecinii sau cu exteriorul. Asadar o locuinta cat mai bine izolata va poate feri de gandaci.

Cea mai buna metoda de prevenire a aparitiei gandacilor este mentinerea curateniei. Cosul de gunoi nu se tine mai mult de 48 ore in casa, vasele si alte ustensile de bucatarie murdare nu se pastreaza mult timp in chiuveta iar pe mese sau pardoseli nu trebuie sa existe resturi alimentare, frimituri, etc. si nu trebuie lasate de pe o zi pe alta.

In cazul unei infestari, specialistii recomanda efectuarea dezinsectiei prin metode chimice de combatere a gandacilor si anume folosirea insecticidelor. Aceste insecticide sunt periculoase pentru sanatatea noastra daca nu sunt manipulate/intrebuintate conform fisei tehnice. O firma din domeniu va poate feri de expunerea periculoasa la aceste insecticide si va poate scuti de cheltuieli inutile pentru diverse insecticide ineficiente de tipul spray-urilor.

Majoritatea tratamentelor impotriva gandacilor se efectueaza prin metoda reziduala (pulverizarea solutiei cu ajutorul unei pompe), dar si prin aplicare de gel insecticid-momeala sau cu aerosoli.

Dezinsectia preventiva este dezinsectia efectuata o data la 3 luni. Aceasta tinteste impiedicarea aparitiei inmultirii si raspandirii gandacilor.

Tarife

Tip Locuinta Daunator vizat Pret
Garsoniera Gandaci 230 lei
Apartament 2 camere Gandaci 250 lei
Apartament 3 camere Gandaci 270 lei
Apartament 4 camere Gandaci 290 lei
Casa 50-100 mp Gandaci 260 lei
Casa 101-150 mp Gandaci 280 lei
Casa 151-200 mp Gandaci 300 lei
Casa > 200 mp Gandaci de la 320 lei

* Tarifele includ T.V.A. Pentru suprafete mai mari de 200 mp sau pentru un alt tip de daunator va rugam sa ne contactati.

Stihl Basf Bayer IGEBA Spray Team SMBure Ekommerce
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept