Posibilitate de plata prin card!

Dezinsectie Deratizare Rezidential

Servicii Dezinsectie Deratizare Rezidential

In cea mai mare parte a vietii lor insectele si rozatoarele sunt in cautare de hrana si adapost, de aceea locuinta dumneavoastra poate fi un habitat excelent pentru acestea.

Deoarece atat insectele cat si rozatoarele pot produce pagube considerabile si pot transmite boli (rol de vector biologic), trebuie sa ne asiguram ca ele nu vor reusi sa patrunda in casele noastre. In acest sens, pentru a evita aceste neplaceri, o echipa formata din experti specializati in domeniul dezinsectie-deratizare-dezinfectie, vin cu solutii sigure si eficiente pentru eradicarea focarelor de daunatori.

De ce sa alegem expertii ddd? De ce sa NU actionam singuri pentru rezolvarea acestor probleme?

Locuinta si familia dumneavoastra sunt foarte importante iar ocrotirea acestora de invadatorii neplacuti inseamna sa ai cea mai buna protectie.

O echipa specializata are planuri bine puse la punct, specifice nevoilor dumneavoastra, va pot informa despre zonele de tratament exacte, despre gradul de infestare existent si prevenirea pe termen lung, pot recomanda imbunatatiri pe care le puteti face pentru locuinta. (ex: astuparea gaurilor comunicante pentru prevenirea infestarilor cu gandaci sau rozatoare).

Tehnicienii ddd au pregatire specializata (beneficiaza de pregatire continua) in ceea ce priveste folosirea si amplasarea produselor profesionale de combatere a daunatorilor.

Diversele forme de prezentare a insecticidelor si rodenticidelor profesionale sau din comert (spray-uri, prafuri, granule, emulsii) pot fi periculoase pentru familia dumneavoastra daca nu sunt folosite si manipulate corespunzator.

Daca hotarati sa actionati singuri impotriva daunatorilor luati in calcul riscul ineficientei, timpul si banii pierduti sau mai mult, posibilele accidente aparute in urma manipularii defectuoase a acestor substante. De exemplu contactul cu o solutie (emulsie) insecticida poate provoca arsuri si iritatii grave. Inhalarea unui praf insecticid sau a aerosolilor unui spray duce la intoxicatii si diverse afectiuni ale sistemului respirator si digestiv.

Pentru rezultate optime si eficiente in executarea operatiunilor de dezinsectie,dezinfectie si deratizare este necesara aparatura performanta, conceputa pentru fiecare tip de daunator. Specialistii ddd folosesc produse biocide profesionale (insecticide, raticide, dezinfectanti), autorizate si verificate continuu de Ministerul Sanatatii si de Comisia pentru Biocide.

Cere o oferta de pret!    Calculeaza costul

Tarife

Tip Locuinta Daunator vizat Pret Daunator vizat Pret tratament chimic Pret tratament chimic si termic
Garsoniera Gandaci 230 lei Plosnite de pat 250 lei 390 lei
Apartament 2 camere Gandaci 250 lei Plosnite de pat 280 lei 490 lei
Apartament 3 camere Gandaci 270 lei Plosnite de pat 300 lei 560 lei
Apartament 4 camere Gandaci 290 lei Plosnite de pat 320 lei 660 lei
Casa 50-75 mp Gandaci 260 lei Plosnite de pat 290 lei 600 lei
Casa 75-100 mp Gandaci 280 lei Plosnite de pat 310 lei 780 lei
Casa 100-150 mp Gandaci 300 lei Plosnite de pat 330 lei 900 lei
Casa > 150 mp Gandaci de la 320 lei Plosnite de pat de la 350 lei de la 1200 lei

* Tarifele contin T.V.A. Pentru suprafete mai mari de 200 mp sau pentru un alt tip de daunator va rugam sa ne contactati.

Stihl Basf Bayer IGEBA Spray Team SMBure Ekommerce
Telefon 0376 448 098 E-mail contact@ecoprest.ro Oferta de pret Trimite o cerere de oferta
0376 448 098 Trimite o cerere
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii cu Politica de Cookie-uri si Politica de Confidentialitate Accept